Kom in 1 sessie spiertesten achter de échte oorzaak van jouw klacht

Boek vandaag nog een online sessie spiertesten om achter de échte oorzaak én passende oplossing van jouw klacht te komen. Jouw lichaam weet alle antwoorden.

Ik wil een sessie boeken!

Wat is spiertesten?

De spiertest is een element uit de kinesiologie. Kinesiologie is de leer van de beweging. Het woord komt uit het Grieks en is samengesteld uit kinesis = beweging en logos = leer.

 

Kinesiologie stelt het lichaam als bewegingsapparaat centraal: spieren, botten en zenuwen, de lichaamshouding en het bewegingspatroon. Maar het gaat ook om de beweging op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

 

Kortom: kinesiologie draait om het letterlijk in beweging zetten van vaste denkpatronen, emoties, overtuigingen en gedragspatronen. Het helpt om de mens balans te vinden.

Wat gaan we doen?

In een sessie spiertesten kijken we eerst naar jouw klacht, waar heb je last van en waar wil je naartoe. Vervolgens gaan we aan de hand van spiertesten kijken wat het lichaam jou wil vertellen; gaan we op zoek naar de oorzaak óf de oplossing van de klacht? Daarna zoeken we naar antwoorden aan de hand van eenvoudige ja/ nee vragen. Je kunt ervoor kiezen om mij de spiertesten te laten doen, óf zelf te testen. 

Het lichaam weet alle antwoorden, en hiervoor is kinesiologie een magisch instrument. Je komt los van het hoofd dat alles wil snappen, maar het brein is vaak veel te beperkt om de complete werkelijkheid te kunnen waarnemen c.q. te kunnen snappen.

 

Geef je dus over. Vertrouw op je lichaam. Raadpleeg het. Zie het als partner richting balans. Energetische balans komt namelijk terug in de hoeveelheid energie in je lijf en de hoeveelheid rust in je hoofd.

 

Zo wordt kinesiologie een mooie persoonlijke reis richting transformatie!

 

Wie ben ik?

Wel zo leuk als ik mezelf even voorstel.

Mijn naam is Suzanne en ik woon met mijn gezin in de bergen van het Yosoy EcoVillage in Zuid Spanje. Augustus 2022 vertrokken wij als gezin met alleen nog een camper en een open hart naar dit warme en onstuimige stuk land met zoveel potentie. Als meisje wilde ik graag werken met dieren, dierenarts, dolfijnen- trainster, en uiteindelijk deed ik een paardensportopleiding. Hierin leerde ik al snel hoe het leven in een groep eraan toegaat en wat hard werken is. De opleiding was een interne opleiding met een hoog gehalte aan rangen en standen. Daarna deed ik de opleiding voor logopedist en draaide ik enkele jaren met veel plezier een vrij gevestigde praktijk. Ik vond het werken met mensen, kinderen en volwassenen, enorm leuk en voldoenend. Maar ik mistte steeds meer de drive van mensen om zelf de regie te nemen over het leven. Het witte- jassen syndroom ging mij steeds meer tegen de borst staan en ik begon mij te verdiepen in onze mogelijkheden tot zelfheling.

In 2022 studeerde ik af als OERsterk coach van de OERsterk academie van drs. Richard de Leth en nu combineer ik het OERsterk coachen én een natuurlijk leven in mijn programma’s. 

Ik geloof dat wij hier op aarde de beschikking krijgen over een prachtig werkend lichaam. Dit lichaam bestaat uit een fysiek lichaam, een mentaal systeem, emotioneel systeem en spiritueel deel. Ons fysieke lichaam, gemaakt uit 43 biljoen lichaamscellen, met 200 verschillende soorten cellen hebben  allemaal een specifieke taak om zo goed mogelijk te werken. Ons mentale systeem bestaat uit overlevingspatronen en overtuigingen / gedachten. Ons emotionele systeem geeft aan welke emoties er spelen maar ook opgeslagen zijn in dit óf vorige levens. Het spirituele deel bestaat uit het in contact zijn met je hogere zelf, maar ook het volgen van je hart, je passie, en het mogen uitvoeren / ervaren van zingeving.

Ons lichaam werkt goed voor ons als het helemaal in balans is, balans = vitaliteit. Maar om in balans te zijn heb je dus een aantal lagen te doorgronden. 

Zorg goed voor lichaam en geest zodat jij jouw leven ten volle kan leven.


Gecertifeerd OERsterk coach

Neem de regie over jouw Vitaliteit zowel in
body & mind

Meld je aan

Met spiertesten(60 min) kun jij uitzoeken :

  1. Wat is de oorzaak van jouw klacht. (fysiek / spiritueel / emotioneel / mentaal)
  2. Wat is de oplossing van jouw klacht.
  3. Zijn er hormonen uit balans.
  4. Is er een overgevoeligheid op bepaalde voedingstoffen.
  5. Welke voedingsstoffen kunnen jou versterken / verzwakken.
  6. Welke supplementen heb je nodig.
Moeder tot gesprek

Heb je een vraag?

Voor mensen met een lichamelijke of mentale klacht waar maar geen oplossing en/of oorzaak voor gevonden kan worden. En die open staan voor een oorzaak / oplossing op meerdere vlakken dan alleen het fysieke lichaam. 

We kunnen vaak binnen 1 a 2 weken al een afspraak maken. 

  1. Aanmelden spiertesten
  2. Afspraak maken
  3. Online consult (60 minuten)
  4. (optioneel) ontvangen advies via de mail

Ja dat kan. Je kunt losse afspraken boeken of neem even contact met me op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De afspraken zijn eigenlijk altijd online. Als je een specifieke vraag hebt of hulp kunt gebruiken bij bijvoorbeeld een Omega 3 test dan kan ik of een collega bij je langs komen.

Nee niet noodzakelijk.  Bloedonderzoek kan wel bepaalde verstoorde lichaamsprocessen aantonen.

Een omega 3 test en een vitamine k2/d3 test kan ik naar je opsturen. Deze kun je eenvoudig zelf thuis afnemen. Of ik kan vragen of een collega bij je langs komt.

Voor uitgebreider bloedonderzoek kun je er een aanvragen op www.bloedwaardentest.nl/partners/oersterk met dit formulier ga je naar een priklocatie in jouw buurt.

Of neem contact met mij op via onderstaand contactformulier.

Vrij Vitaal draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders